Lokacija bazni kamp

Vsi tekmovalci bodo nastanjeni v kampu pri športnem centru Breza v Straži. Športni park Breza se je razvil v zadnjih letih in ponuja prebivalcem občine Straža možnost rekreacije v košarki, malem nogometu, balinanju, odbojki in badmintonu. Poleg centra bo urejen kamp za 350 udeležencev. V samem centru bodo potekala otvoritvena in zaključna prireditev kot tudi vse podelitve kolajn in pokalov za najboljše v posameznih disciplinah.

Urejena bo začasna ograja okoli kampa, postavljeni bodo sanitarni kontejnerji z lastnimi greznicami, katere bo praznila Komunala, izgrajena bosta vodovod in javna razsvetljava, ter na cesti označena površina za pešce.  Seveda je bilo veliko postorjenega tudi glede urejanja zelenic in ostalih površin.

V samem športnem parku bo postavljeni tudi velik prireditveni šotor, pod katerim bo organiziran zajtrk in večerja za tekmovalce in sodnike, pod šotorom pa se bodo odvijali tudi dnevni dogodki. Za obiskovalce bodo med tednom za pijačo poskrbeli člani ŠRD Breza, v soboto pa bo tudi ponudba jedi iz žara.